Productes

 

Fórmula-Ràdio x 4rt!

Aquest llibre està basat en el projecte de creació d'un programa de ràdio, que és adaptable i flexible per al professor.

A partir d'uns grups de treball organitzats, l'alumne aprendrà a utilitzar un programa d'edició de partitures, amb el que compondrà la seva sintonia, elaborarà un guió radiofònic i aprendrà també a fer servir els programes d'enregistrament sonor per poder finalitzar el projecte amb èxit.

 

Temari

 

Composem

 

L'editor de partitures


La música i els mitjans de comunicació

 

L'emissora de ràdio

 

La recerca d'informació

 

El guió radiofònic

 

Enregistrem i editem

 

 

Com neix el llibre?

 

Ens hem adonat que als nois i noies que cursen la ESO els encanta la música, però que sovint no s'hi involucren al 100% en les classes, perquè pensen que el tipus de música que s'estudia no va amb ells.

 

Des de la nostra experiència en diferents entorns relacionats amb l'àmbit musical, hem vist que era possible un nou tipus de material més pràctic per al professor.

 

I ens sentim capaços de donar resposta a aquestes situacions sense perdre el més mínim de rigor.

 

 

 

Què el fa diferent?

 

Oferim sons actuals fets per productors musicals professionals que han treballat amb artistes de primer nivell.

 

És possible interactuar amb els autors del llibre a través de correu electrònic i xarxes socials.

 

Els nostres materials són flexibles i actualitzables a partir dels comentaris que rebem.

 

Donem la possibilitat de participar en un gran concurs anual interescolar, mitjançant l’enviament de gravacions a l’editorial. El premi és participar en la gravació de la nova cançó per la següent edició del llibre en un estudi professional.

 

Posem a disposició dels centres la possibilitat d’organitzar una activitat musical d’ampliació (classe/actuació) per part dels autors del llibre enfocada a l’ofici de la música en directe i a la composició.

 

Oferim una excel·lent relació qualitat/preu.